SELVESTE LOFF-PRISEN

Selveste LOFF-prisen for 2019 gikk til Øystein Windstad, Bjørn A. Grimstad og Frøydis Falch Urbye, Fagbladet for sakene om det kommersielle velferdsselskapet Baos.

(trykk på bildet for å lese reportasjen)

 

 

 

 

 

 

FOTO:

Vinner: Anne Myklebust Odland, Fontene – for bilde publisert i Fontene 1/2019 og 17.1.2019 på fontene.no

(trykk på bildet for å lese reportasjen)

Hederlig omtale: Werner Juvik, Fagbladet om bildet fra saken Født i feil kropp

 

 

 

JOURNALISTIKK:

Vinner av selveste LOFF-prisen: Øystein Windstad og Bjørn A. Grimstad, Fagbladet for sakene om det kommersielle velferdsselskapet Baos.

Hederlig omtale: Torgny Hasås, Fri Fagbevegelse for saken «Laksemilliardæren har i årevis jobbet for å knuse fagforeningen. Her er hele historien.»

Hederlig omtale: Fagbladet-redaksjonen for dekningen av lokalvalget 2019.

 

 

GRAFISK DESIGN:


Vinner: Else Ruud og Eva-Lill Bekkevad, LO-Aktuelt for serien De tillitsvalgte som startet i LO-Aktuelt nr. 1.2019 og var presentert i hver utgave hele 2019 (trykk på bildet for å se nummer 1 2019)

 

Hederlig omtale: Vidar Eriksen, Fagbladet for hele årgangens nyttesaker.

 

Hederlig omtale: Ole Palmstrøm for infografikker publisert i NJF-magasinet, NFF-magasinet, NTL-magasinet og Posthornet nr 1 til nr 10 2019.

 

 

MULTIMEDIA:

Vinner: Erlend Angelo og Roy E. Solstad, Magasinet for Bryggesjauer Anders som fant redningen i hobbykjelleren, i Magasinet nr 6 og frifagbevegelse.no

Egen videosnutt med andre klipp på Instagram

 

 

 


INFORMASJON:

Vinner: LO Media og LO Stat har i samarbeid utviklet en kurs- og kommunikasjonsportal til bruk for LO Stats distriktssekretærer og LO Stats tillitsvalgte og ansatte på hovedkontoret.

  • Fase 1: digitalisere invitasjonsprosesser og bestilling av materiell til deres omfattende kursvirksomhet og andre aktiviteter.
  • Fase 2: (2020) møtevirksomhet- og møteavvikling intern i organisasjonen digitaliseres
  • Ny design og grafisk profil på alt materiell og all kommunikasjon fra LO Stat.

Portalen inneholder pr. i dag alle lover og avtaler, temahefter, kursmateriell, profilartikler, modul for nyhetsbrev, modul for kursinvitasjoner, digital møteavviklingsmodul, arkiv for tidligere dokumenter, artikler til konfliktberedskap og diverse andre digitale maler.

Det er en målsetning at portalen skal effektivisere prosesser, og redusere behovet for manuelt arbeid i LO Stat. En solid prisvinner.

Hederlig omtale: Fagforbundet, Kort animasjonsfilm om det å være fagorganisert: Dette er en film som går rett inn i kjernen på hvorfor det er lurt å være organisert. Den har et tidløst preg, klassisk tegnefilm, den er Davids kamp mot Goliat. Et uttalt mål var å nå unge mennesker for å gi en forståelse av hvorfor det er så viktig å være fagorganisert.